Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6 Slideshow Image 7 Slideshow Image 8 Slideshow Image 9

Kontakt Viby IF

Viby Idrætscenter
Lindevej 32
4130 Viby Sjælland

Tlf.: +45 4619 4072
Mail: formand@vibyif.dk

CVR-nr: 29 59 27 13
Bankkonto: 2282 4386741390 (Nordea)

Ønsker

Har du nogle ønsker eller forslag, så send en mail til formanden eller kassereren.

Vi holdt for en del år siden - vist nok i 2007 - et møde med nogle af de unge (i alderen 10-15), der kommer i hallen.

Du kan læse mere om mødet og se nogle af de ønsker de havde dengang nedenfor:

Eksempler på ønsker - obs listen er gammel!

Både piger og drenge var inviteret, men det var alene drenge, der mødte op. De foreslog bl.a. bedre muligheder for at spille fodbold udenfor egentlige hold.

Det ville vi meget gerne se på, men udfordringen er at finde plads i hallen og/eller penge til at bygge nyt eller til at opfylde nogle af de andre gode idéer. I første omgang er det blevet til NATSJOV mv.

Nedenfor er oplistet nogle af de ønsker mv., der kom frem på mødet eller er sendt pr. mail efterfølgende.

Vi vil meget gerne have flere idéer. Også fra PIGERNE!


 
 

Swimmingpool eller svømmehal

Dette er ikke kun et ønske fra de helt unge. Desværre koster en svømmehal rigtig mange penge, og der kan gå år, før kommunen bevilger de nødvendige penge.

 
 

Fri leg i hal 2 / ”Børnedag”

Forslaget er både godt og billigt. Desværre er der mange, der gerne vil bruge hallen. Men halinspektøren vil gennemgå haltiderne, og det ser ud til, at der er ledige tider 2 gange om ugen.

Tider vil komme senere.

 
 

Nat-sport

Forslaget lyder interessant. Men det kræver at der er voksne, der kan holde opsyn med hallen.

Dernæst giver det risiko for meget trætte børn dagen efter. Det kan derfor nok kun lade sig gøre fredag/lørdag.

 
 

Fodboldstævner

Som nævnt er det største problem at finde ledige haltider. Halinspektøren har dog fundet 2 ledige dage og der er derfor arrangeret:  

HVAD SKAL JEG LAVE?! - STÆVNE

Inde-fodboldstævne for 10 til 17-årige i Vibyhallen

Torsdag og fredag den 27. og 28. dec. kl. 12-15  

Se et par billeder fra stævnerne

 
 

Flere fodbolde (de få der var, var for dårlige)

Viby IF har råd til nye bolde. Hvis alle passer på boldene og husker at aflevere dem tilbage igen, så holder de længere.  

Vi vil købe et par nye bolde. Det overvejes p.t. hvordan administrationen skal være. Måske skal man aflevere en mobil som "pant".

 
 

Bordtennis

Nogle mente, at det nok ikke ville gå pga. hærværk. Ligesom bordfodbold-spillet vist skulle være ”hærget”

Der er knappe midler. I stedet for at bruge penge på at reparere og erstatte ting, der var blevet ødelagt, så var det da alt andet lige sjovere, at bruge pengene på at købe nogle nye ting, som man ønskede sig.  

Vi har overvejet bordtennis. Men der er p.t. ingen oplagte steder at stille bordet/bordene. Men forslaget er ikke opgivet endnu.

 
 

Videoovervågning
(det blev ikke præciseret hvorfor man ønskede det)

Videoovervågning kan være nødvendigt - desværre.

 
 

Kunstgræs på asfaltbanen (så man kan spille med sko på, asfalten er for hård, græsset er for ujævnt). Måske net over banen. Og til sidst en lille hal

Der mangler plads indendørs, så hvis udendørsbanen også kan bruges i den kolde tid, er det jo fint. Inden der lægges kunstgræs på skal der lige undersøges en række ting først.

  • Er det et "bredt" ønske?
  • Ligger banen det rigtige sted?
  • Hvad er prisen? Er underlaget godt nok?
  • Er der behov for mere lys og hvad koster det?
  • Kan vi finde sponsorer?
 
 

Ikke skateboard

Vi havde faktisk selv overvejet en skateboardrampe. Hvis ikke der er et ønske om det, så er det jo klart bedre at bruge pengene på noget andet.

 
 

Lidt rulleskøjter
Måske en rampe (men blev nok malet over med graffiti). Måske en rulleskøjtebane

Hvis ikke det er et større ønske, så gør vi intet videre p.t.

 
 

Hallen åben på helligdage / i ferier

Forslaget lyder interessant. Men det kræver at der er voksne, der kan holde opsyn med hallen. Halinspektøren vil drøfte mulighederne med en af de unge drenge. Se også ovenfor under "Fodboldstævner".

 
 

En ny hal / En lille hal til børnene

Ønsket om en ny hal er ikke nyt. Desværre koster en ny hal rigtig mange penge, og der kan gå år, før kommunen bevilger de nødvendige penge.

Viby IF arbejder på at få udviddet lokalerne. Vi undersøger bl.a. mulighederne for at få flyttet cafeteriaet/værestedet og få mere plads. Hvis vi får mere plads, kan det fx bruges til motion/gymnastik/bordtennis eller noget helt fjerde. Det vil muligvis frigøre plads i hallen til andre aktiviteter.

 
 

Der blev nogen gange holdt ”forfest” i omklædningsrummene
(det er for koldt udenfor)

Problemet var, at der nogen gange blev smadret flasker. Man må meget gerne sige til de andre, at de skulle opføre sig pænt. Glasskår i omklædningsrummene er en meget dårlig idé.

 
 

Sandbanen

– noget skidt med metaldimserne (holderne til nettet). Man kan komme til skade på dem.

Det er selvfølgelig uheldigt, hvis man kan komme til skade. Muligvis kan der sættes noget over holderne, når nettet ikke er sat op.

 
 

Hundelort på banerne.
Folk bruger det til at lufte hunde på. Og en hest!

Nej, idrætsanlægget er ikke til at lufte hunde på! Det burde være unødvendigt at sige. Skulle der være nogle, der ikke kan finde ud af det, så må alle andre meget gerne bringe budskabet videre.

 
 

N.N. kører på banerne i bil. N.N. brokker sig. N.N. laver stregerne skæve

Man må ikke køre på banerne i bil. Eneste undtagelse er når der skal kridtes bane op. Der er nogen, der gør en stor indsats for, at andre kan spille fodbold. Derfor bedes alle passe på banen og stregerne samt vise lidt hensyn.  

Hvis nogle af de ansatte eller frivillige brokker sig uden grund eller er urimelige eller hvis stregerne er for skæve, så må man selvfølgelig gerne sige det - så ser vi på det.

 
 

Billigere priser i cafeteriaet

Cafeteriaet er et tilbud til alle. Der er ingen tvang. Viby IF tjener penge på cafeteriaet og overskuddet går til afdelingerne til gavn for alle idrætsforeningens medlemmer.

Dette betyder imidlertid ikke, at priserne ikke kan diskuteres. Generelt ønsker vi, at der er en rimelig fortjeneste. De sundeste varer skal være billige.

 
 

Brydning

God idé. Har nogen lyst at være træner eller starte en klub op, så er man velkommen til at kontakte bestyrelsen. Så vil vi gerne se om vi kan støtte jer. Vi vil også gerne se på, om vi kan finde ledige lokaler.

 
 

Basket

God idé. Har nogen lyst at være træner eller starte en klub op, så er man velkommen til at kontakte bestyrelsen. Så vil vi gerne se om vi kan støtte jer. Vi vil også gerne se på, om vi kan finde ledige lokaler.

OBS. Hvis du ikke er helt klar til en klub endnu, så er du også velkommen til at kontakte os. Så kan vi eventuelt formidle en kontakt til andre interesserede.

 

Aktiviteter i Viby IF

Se hvad der sker

 

Viby IF er medlem af