SMART Træning – træner søges

Viby Idrætsforening vil gerne tilbyde SMART træning fra næste sæson – vi søger en træner til

Hjernegymnastik

SMART Training er træning for hjernen. Træningen består af fysiske øvelser, aktiviteter og lege, hvor fokus er på at sætte logiske, motoriske og sensoriske momenter i spil samtidig og derfor kræver din fulde koncentration. Øvelserne er ikke fysisk krævende, men din hjerne kommer på hårdt arbejde.

Alle kan have gavn af træningen – uanset alder – og alle kan være med. Træningen foregår på hold, hvor der er fokus på det sociale aspekt og på, at det skal være sjovt at træne sammen. Læs mere på https://www.dgi.dk/gymnastik/gymnastik/om-gymnastik-i-dgi/smart-training

Se øvelses eksempel:

Er du allerede uddannet er det fint, men vi tilbyder den rette træner DGI SMART training uddannelse f.eks. 15. maj kl. 17:30 – 13. jun 2020 kl. 21:00 på Idrætshøjskolen Bosei, Evensølundvej 5, 4720 Præstø, Danmark https://www.dgi.dk/gymnastik/arrangementer/202023553402

Kontakt Karina Kemner kemner@pc.dk el. tlf. 51 22 22 81 fra Viby Gymnastik afdeling

Skriv et svar